Samtaleterapi | Psykoterapi | Selvudvikling | Parterapi | Yoga | Meditation | Kunstterapi | Kropsterapi

tr>
<

Yoga i Randers C

Hold: Alm Klassisk Hatha Yoga
Hold: Hensyntagende Yoga
Hold: Yoga mod Stress
Hold: Restorativ yoga
Hold: Uddannelse til yogalærer


Workshops: Fordybelse, Yin, Mindful, Restorativ, Vinyasa.mm

Grundet Covid-19 retningslinjer er der pt lukket for yogaundervisning. Vi skulle have startet i uge 2, men må udskyde indtil landet åbnes op.
Forhåbentlig kan vi starte igen enten i uge 6 eller uge 8. Vinterferie i uge 7.
Hvis du ønsker at modtage en mail om et yogahold, når det starter eller modtage mit nyhedsbrev, så skriv en mail til mig...kristinemikkelsen@hotmail.com

Mit mål...
...er at skabe en ramme for din yoga, samt at videregive min viden, erfaring og glæde omkring yoga til dig. Jeg vil gerne bidrage til, at du kan leve dit liv i en naturlig balance med dig selv og finde en dybde i kontakten indad......derfor kan du gå til yoga hos mig. Du kan også gå hos én af mine to kolleger Mai Klemmensen og Pernille Lovise Madsen.

Du kan også uddanne dig til yogalærer hos mig. Næste holdstart på uddannelsen bliver januar 2022 se i den forbindelse også hjemmesiden:
www.yogauddannelse-randers.dk

Ring eller send en mail, hvis du er interesseret i at deltage på et af nedenstående yogahold.

Nyhedsbrev: Tilmeld dig nyhedsbrev om yoga ved at sende mig en mail om det, så vil du modtage løbende information om ledige pladser, nye workshops mm. klik her (åbner mailprogram).
Se min seneste nyhedsbrev: Klik her

Ugentlige yoga-hold
v. Kristine Mikkelsen, Mai Klemmensen og/el. Pernille Madsen
Start: (Uge 6 eller 8 eller løbende, hvis der er plads)
Pris: 100 kr. pr. gang - 1½ time (for private hold). Man betaler fra man starter, og til det pågældende semester slutter dvs. man binder sig max for et semester af gangen (6-12 gange). PS: alle nye har mulighed for 1-2 prøvegange inden man binder sig for det igangværende kvartal. Pt. max 10 elever på hvert hold - plus underviseren pga. corona-restriktioner.

PRINT SELV EN HOLDOVERSIGT

Tirsdage:
10.30-12.00
(hensyntagende hold v. Kristine Mikkelsen)

Tirsdage:
13.00-14.30
(hensyntagende hold v. Kristine Mikkelsen)

Tirsdage:
18.00-19.30
(alm. hold v. Kristine Mikkelsen)

Tirsdage:
20.00-21.30
(alm. hold v. Kristine Mikkelsen)


Onsdage:
9.00-10.30
(hensyntagende hold "Yoga mod Stress" v. Kristine Mikkelsen)

Onsdage:
11.00-12.30
(DOF hensyntagende hold v. Kristine Mikkelsen) (NB: lukket hold!)

Onsdage:
16.00-17.30
(alm. hold - Blid hatha yoga
v. Mai Klemmensen)

Onsdage:
18.00-19.30
(alm. hold - Blid hatha yoga
v. Mai Klemmensen)
Se pdf om Mais hold klik her

Torsdage: 19.15-20.45
(Blid, restorativ yoga
v. Pernille Madsen)


Weekender:
Lørdage:
9.30-16.30 (Yogalæreruddannelseshold)
Søndage:
9.30-15.30 (Yogalæreruddannelseshold)
Mødes fra august 2019 én weekend om måneden over 1½ år og afslutter pga. coronaudsættelse i april 2021.
YOGA-WORKSHOPS - 2021

v. Kristine Mikkelsen, Mai Klemmensen og Pernille Lovise Madsen
Ud over de normale ugentlige hold, tilbyder vi enkeltstående workshops og ”miniforløb” for dig, der ikke har mulighed for at deltage hver uge, men alligevel elsker et godt yoga-input.
Kontakt mig/Kristine på kristinemikkelsen@hotmail.com og oplys hvilken workshop du ønsker (se nedenfor), samt oplys navn, telefonnummer og e-mail. Så bliver du skrevet på listen. Ca. en uge inden workshoppen modtager du en reminder-e-mail, hvori der også står oplysninger omkring betaling.
Alle workshops varer 3 timer og koster 300 kr. pr. gang.


YOGA-WORKSHOPS - 2021

MARTS:

YOGA FORDYBELSE WORKSHOP ledige pladser
v. Mai Klemmensen
Fredag d. 19. marts 2021
kl. 16.00-19.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


APRIL:

FORDYBENDE OG MEDITATIV YOGA – ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Tirsdag d. 6. april 2021
kl. 18.00-21.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


YIN YOGA – ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Fredag d. 16. april 2021
Kl. 9.00-12.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


MAJ:

DE 5 TIBETANERE – ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Fredag d. 7. maj 2021
Kl. 9.00-12.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


JUNI:

RESTORATIV YOGA – ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Fredag d. 4. juni 2021
Kl. 9.00-12.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere herYOGAUDDANNELSE - HOLDSTART JANUAR 2022
Jeg er pt (med stor fornøjelse) i gang med at uddanne det 3. hold af yogalærere. Næste holdstart bliver januar 2022.
Hvis du måske ude i fremtiden kunne være interesseret i at blive uddannet til yogalærer, så kontakt mig gerne og blive skrevet op på en liste af andre interesserede. Uddannelsen foregår én weekend om måneden over 1½ år, og har 8-10 deltagere. Næste holdstart på uddannelsen er januar 2022 (v. minimum 8 og max 10 tilmedlinger inden 1. november 2021).
Læs meget mere på uddannelsens egen hjemmeside:
www.yogauddannelse-randers.dk
Corona-forholdsregler i yogaen
Vi er i centret MEGET opmærksomme på ikke at bidrage til smittespredning af Corona-virus. Derfor har vi selvfølgelig taget nogle forholdsregler i og omkring yogaen, så det føles trygt både for deltagerne og for os som undervisere.

  • Der er håndsprit ved alle måtter, i venteværelset og på toiletterne, og vi vil opfordre alle til at bruge det både inden og efter yoga.
  • Der er engangshåndklæder på toiletterne.
  • Alle måtterne bliver af-sprittet af yogalæreren inden yoga og mellem hver hold, og der står også måtte-sprit, så du selv har mulighed for at give din måtte en tur inden og efter yogaen, hvis du vil.
  • Man må meget gerne medbringe sin egen måtte og andet udstyr, men husk gerne også at afvaske/-spritte dit udstyr før du medbringer det i yogalokalet.
  • Vi vasker pudebetræk og fleece-tæpper én gang om ugen. Men du er også velkommen til at medbringe egen pude og eget tæppe. Vi har indkøbt lilla ”stof-bleer” til at lægge over hovedpuden, eller til under ansigtet/hovedet, når vi ligger på maven. Du kan også vælge at medbringe et lagen og/eller et håndklæde/viskestykke/pudebetræk til at lægge det hen over måtter/tæpper/puder under yogaen til de liggende og siddende stillinger. Hvis du ikke kan lide at fjerne lagenet til de stående og knæstående stillinger, så overvej at tage din egen skridsikre måtte med, da vi næsten ikke kan udgå at skulle bruge den skridsikre måtte.
  • Vi sørger for god udluftning før, under og efter yogaen.
  • Der vil være god afstand mellem måtterne. Vi indretter os selvfølgelig efter myndighedernes retningslinjer om pt. 4 m2 pr. person i rummet, og hvis der er forsamlingsforbud med max antal, følger vi det. Men normalt vil der være max 11 og min. 4 på hver hold. Der er pt den ændring i retningslinjerne at underviseren ikke tæller med i forsamlingsforbuddet på de max 10 – så det hedder max 10 på hver hold plus én underviser.


Tilmelding, venteliste, prøvetimer og betaling mm.
Sted: Alle yogatimerne/hold mm. foregår i mit eget lokale i Center for Terapi og Selvudvikling, Skolestræde 7, stuen th, 8900 Randers C (det smalle stræde lige bag ved Helligåndshuset i Randers - nabo til Café Kræs).
Antal deltagere: Holdene er pt på max 10 deltagere. Alle kan være med. (jf. reducerede holdstørrelser pga Corona).
Priser: Prisen for de enkelte hold kan du læse mere om nedenfor under de enkelte hold - den varrierer lidt efter om holdet er privat eller under aftenskolen, men alle de private hold koster 100 kr. pr. gang for 1½ time (man betaler for forløb på 6-12 gange af gangen).
Prisen på workshops er 300 kr for 3 timer.
Pris på uddannelsen kan du læse om på uddannelsens hjemmeside: www.yogauddannelse-randers.dk.
Tilmelding: Tilmelding til hold sker efter princippet først til mølle. Kontakt mig på mail eller telefon. Hvis et hold er overtegnet, kan du komme på venteliste, og vil blive kontaktet, når der bliver en ledig plads. Man skal ikke melde sig til hvert kvartal, men melder sig FRA, når man ikke vil have pladsen længere.
Betaling: Du får en mail, inden du starter med praktisk info om betaling. Pengene betales senest mellem 2. og 3. undervisningsgang - enten kontant eller overføres til min konto: 7739   1472568 eller til Mobile Pay nummer 29193.
Prøvetime: Hvis ikke du har prøvet min yoga før, så er du velkommen til at deltage 1-2 "prøvegange" (gælder de private hold). Hvis det viser sig at, det ikke er noget for dig alligevel, så betaler du kun for de 1-2 gange, som du har været med (der er således ikke tale om gratis prøvetime).
Ved afbud: Du behøver ikke melde afbud, hvis du af en eller anden grund ikke kan komme til yoga. Hvis der er nogle gange, i løbet af en sæson, hvor du ikke kan komme, betaler jeg ikke pengene tilbage, men du er velkommen til at komme på de andre private hold i ugen - dvs. holdene tirsdage kl. 10.30, 13.00, 18.00 og 20.00 og onsdage kl. 9.00, samt Mais hold onsdage (kl. 16.00) og 18.00, og Pernilles hold torsdag 19.15. Du møder bare op. Der er som regel altid plads til en til. Du behøver ikke give besked i forvejen. Du sørger selv for at få de gange, som du har betalt for i løbet af et "semester". De gange, du har betalt for, skal gerne bruges i indenfor det halve år, de er købt. Resterende gange kan ikke trækkes fra i det følgende semesters betaling, men lægges oveni. Hvis du møder op på et hold, der ikke er dit eget, så kom i god tid, da det er først til mølle til eventuelle afbudspladser. Hvis du er med flere gange i løbet af et semester, end du har betalt for, så betaler du bare for de ekstra gange enten efter timen eller i slutningen af et semester.
På nedenstående link kan du læse mere om de enkelte hold og priser...

Yogahold og priser
Læs mere om de enkelte hold og priser her

Tirsdage: kl. 18.00-19.30 og 20.00-21.30 Kristine Kusk Mikkelsen
Torsdage: kl. 16.00-17.30 og 18.00-19.30
Mai Klemmensen
Klassisk Hatha yoga
Privat alm. hold

Klassisk yoga hvor der arbejdes både aktivt og nænsomt med kroppen. Vi har fokus på fordybelse i yogastillingerne, og til det bruger vi bl.a. åndedrættet. Afspændingen mellem stillingerne vægtes højt. Hovedfokus i undervisningen ligger på det at synke ind i sig selv i stillingerne og dermed stresse af, så kroppen og sindet får en pause. Yogastillinger og serier indlæres med vægt på forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen, og hvordan den strækkes ud på den mest hensigtsmæssige måde. Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør hele kroppen. Yoga styrker muskler, led og knogler, og bringer kroppen og psyken i bedre balance, kropsholdningen forbedres, og åndedrættet frigøres.
Antal deltagere: max 13
Tidspunkt: Tirsdage: 18.00-19.30 og 20.00-21.30 og Torsdage: 16.00-17.30 og 18.00-19.30
Start: Løbende...
Pris: 100 kr. pr. gang. Betales i 4 rater - fra sommer til efterårsferie, igen fra efterårsferie til jul og fra nytår til påske og fra påske til sommerferie.
Betaling senest efter 2. undervisningsgang enten kontant eller til kontonummer 7739   1472568
Nye elever har mulighed for 2 ”prøve-gange” inden betaling. Hvis man efter 2 gange vurderer, at man ikke ønsker at fortsætte, så kan man nøjes med at betale 200 kr. for de 2 gange.
Når du deltager på et hold, er du sikret den plads, så længe du ønsker den. Hvis du ønsker at springe fra holdet, vil jeg gerne vide det i god tid, så jeg har god mulighed for at finde en anden til pladsen.
Tilmelding: Kontakt mig (ring eller mail)

Tirsdage kl. 10.30-12.00 og 13.00-14.30
Hensyntagende hold
Onsdage kl. 9.00-10.30
Yoga mod stress
Kristine Kusk Mikkelsen
Yoga er en effektiv måde at opnå fred og ro i sindet. Yoga er blid træning af hele kroppen gennem nogle konkrete, fysiske øvelser/stillinger. Der vil være tale om hensyntagende undervisning, men alle kan deltage både med og uden skavanker.
Vi vil lave fordybende yoga i et roligt tempo, vekslende mellem stræk, opspænding og afslappelse. Afspændingen mellem stillingerne vægtes højt. Vi vil have et særligt fokus på at få kontakt med vores åndedræt i stillingerne, da åndedrættet er broen ind til et opmærksomt, roligt og fredfyldt sind. Vi vil arbejde med øvelser, der styrker og smidiggør hele kroppen.
Det kræver ikke noget forhåndskendskab til yoga at deltage på holdet, og undervisningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Der kan være øvelser, man af forskellige grunde ikke kan lave, og så springer man dem bare over, eller vi finder på en mere moderat udgave af øvelsen, som du kan lave.
Antal deltagere: max. 10
Tidspunkt: tirsdage 10.30-12.00 og 13.00-14.30 og onsdage 9.00-10.30
Start: løbende...
Pris: 100 kr. pr. gang. Betales i 4 rater - fra sommer til efterårsferie, igen fra efterårsferie til jul og fra nytår til påske og fra påske til sommerferie.
Betaling senest efter 2. undervisningsgang enten kontant eller til kontonummer 7739   1472568
Nye elever har mulighed for 2 ”prøve-gange” inden betaling. Hvis man efter 2 gange vurderer, at man ikke ønsker at fortsætte, så kan man nøjes med at betale 200 kr. for de 2 gange.
Når du deltager på et hold er du sikret den plads, så længe du ønsker den. Hvis du ønsker at springe fra holdet, vil jeg gerne vide det i god tid, så jeg har god mulighed for at finde en anden til pladsen.
Sted: Center for Terapi og Selvudvikling, Skolestræde 7 stuen, 8900 Randers C.
Tilmelding: Kontakt mig (ring eller mail)

Onsdage: 11.00-12.30
Hensyntagende yoga
DOF (Dansk Oplysnings Forbund) - Lille Skole for Voksne, Randers
Kristine Kusk Mikkelsen
Yoga er en effektiv måde at opnå fred og ro i sindet. Yoga er blid træning af hele kroppen gennem nogle konkrete, fysiske øvelser/stillinger. Der vil være tale om hensyntagende undervisning (i forhold til dine fysiske og psykiske skavanker).
Det kræver intet forhåndskendskab til yoga at deltage på holdet – alle kan være med.
Antal deltagere: max 8
Onsdage: 11.00-12.30
Start: løbende hvis der er plads
Pris: Dette hold får meget tilskud, så det er meget billigt at deltage. Pensionister og førtidspensionister 19 kr. pr. gang og ikke pensionister 24 kr. pr. gang.  Tilmelding sker første mødegang, hvor man skriver sig på en tilmeldingsliste. Skoleåret er for Lille Skole for Voksne delt op i 4 semestre (Fra nytår til påske, fra påske til sommerferie, fra sommerferie til efterårsferie, og fra efterårsferien frem til jul). Girokort tilsendes hvert semester fra Randes Lille Skole for Voksne. Man binder sig kun for et semester ad gangen. Hvis man ikke ønsker at deltage på det næste semester, skal man gerne meddele mig dette, så der er god tid til at finde en afløser til pladsen. Du skal her skrive under på, at du har fysiske og/eller psykiske skavanker - lægeerklæring er ikke nødvendig.
Sted: Center for Terapi og Selvudvikling, Skolestæde st., 8900 Randers C
Tilmelding: Kontakt mig og/eller se evt Lille Skole for Voksnes hjemmeside www.lsfv-randers.dk

Torsdage: kl. 19.15-20.45
Pernille Lovise Madsen

Blid Restorativ yoga
Hensyntagende hold

Restorativ yoga støtter nænsomt op om kroppens evne til at genfinde balance og opleve ro.
Det kræver hverken god form eller en smidig krop og holdene består af højst ni personer, hvilket giver mulighed for empatisk opmærksomhed på den enkelte deltager.
I undervisningen vil du blive guidet gennem blide sekvenser, hvor bevægelse og åndedræt forenes i et meditativt flow. Nærende restorative yogastillinger dybdeafspænder kroppen, og du vil opleve at spændinger forsvinder og sindet beroliges.
Antal deltagere: max. 13
Tidspunkt: torsdage 19.15-20.45
Start: løbende...
Pris: 100 kr. pr. gang. Betales i 4 rater - fra sommer til efterårsferie, igen fra efterårsferie til jul og fra nytår til påske og fra påske til sommerferie.
Betaling senest efter 2. undervisningsgang enten kontant eller til kontonummer 7739   1472568
Nye elever har mulighed for 2 ”prøve-gange” inden betaling. Hvis man efter 2 gange vurderer, at man ikke ønsker at fortsætte, så kan man nøjes med at betale 200 kr. for de 2 gange.
Når du deltager på et hold er du sikret den plads, så længe du ønsker den. Hvis du ønsker at springe fra holdet, vil jeg gerne vide det i god tid, så jeg har god mulighed for at finde en anden til pladsen.
Sted: Center for Terapi og Selvudvikling, Skolestræde 7 stuen, 8900 Randers C.
Tilmelding: Kontakt mig (ring eller mail)


Luk

Undervisningsformen
Undervisningsformen er blid, meditativ Hatha Yoga (- med indslag fra restorativ yoga og fra yin yoga). Yogaen er en kombination af øvelser, åndedrætsopmærksomhed og afspænding. Læs mere her

Vi laver fordybende yoga i et roligt tempo, vekslende mellem stræk, opspænding og afslappelse. Vi arbejder både aktivt og nænsomt med kroppen. Gennem øvelserne/stillingerne etableres uanstrengt en god kontakt indad og med kroppen. Yogastillinger og serier indlæres med hovedvægt på fordybelse, indre kontakt, koncentration, og på at få en forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen, og hvordan den strækkes ud på den mest hensigtsmæssige måde. Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør hele kroppen. Muskler, led og knogler styrkes og bringes i balance, kropsholdningen forbedres, og åndedrættet frigøres. Kredsløbet og de indre organer aktiveres, og gradvist opbygges styrke og smidighed og potentielt også mere overskud i hverdagen. Yoga kan også give en erfaring af, at det konstante tankemylder aftager, og der bliver mere ro og fred i sindet, samt plads og rum i kroppen.
Afspænding er en central del af yogaen, og kan give en fornemmelse af frihed og glæde ved at være gennemstrømmet af sin egen energi.
Vi vil have et særligt fokus på at få kontakt med vores åndedræt i stillingerne, da åndedrættet er broen ind til et opmærksomt, roligt og fredfyldt sind. Åndedrætsøvelser kan virke beroligende på nervesystemet og derved virke afspændende, så vi bedre kan mærke os selv i et dybere niveau.
Det kræver intet forhåndskendskab til yoga at deltage på holdene. Undervisningen tilrettelagt, så alle kan være med. Deltagelse er selvfølgelig på eget ansvar. Det er dig, der bedst kan mærke, hvad der er godt for din krop, og hvad der ikke er, så man kan altid springe øvelser over undervejs og hoppe på igen.

Luk

Hvad er yoga?
Yoga er et system eller en videnskab, der bygger på erfaring. Man kan ikke læse sig til hvad yoga er, da yoga er en tilstand, som man selv må erfare. Ordet Yoga stammer fra sanskrit-ordet YUI og "at forene" eller danne "enhed". Læs mere her

Det handler med yoga om at skabe balance mellem krop og sind, ved at forene vores sande, indre kerne med hvad man kunne kalde den universelle livskraft. Yoga er således et komplet system for fysisk, mental og åndelig træning...
Yoga-systemet stammer oprindeligt fra Indien og menes at gå mere end 2500 år tilbage. Yoga forandret sig og udviklet sig meget fra dengang og frem til i dag, og det var især fra 1960'erne og frem, at yoga for alvor blev populært i den vestlige verden. Der findes i dag mange forskellige former for yoga, men når man taler om Klassisk Hatha Yoga forholder man sig i vidt omfang til en meget gammel tradition.
Når vi taler om yoga, refererer vi primært til en række af fysiske stillinger (sanskrit: ”Asanas”), men i virkeligheden er yoga meget mere end bare et system for den fysiske krop. Yoga er en videnskab om livet - de fysiske stillinger er bare et skridt på vejen. Det er også en misforståelse at yoga er en religion. Den lægger sig heller ikke op af nogen bestemt religion. Yoga er først og fremmest en praktisk fysisk, mental og åndelig disciplin, som starter med personlig udvikling, og som kan udvikle sig til åndelig/spirituel indsigt. Yoga er et værktøj, som giver os mulighed for at udforske vores egen menneskelige natur. For at få noget ud af yoga behøver du altså ikke tro på andet end muligheden for, at du gennem yogatræning kan transformere og forandre dig selv, i retning af at realisere dit fulde potentiale og komme i kontakt med din sande indre kerne, din oprindelige natur, din kosmiske bevidsthed eller dit højere selv (kært barn har mange navne!!).
Yoga lærer os den meget vigtige lektie; at lytte indad til kroppens budskaber. Dyrker man regelmæssigt yoga, opretholder kroppen helt naturligt en fysiologisk balance gennem opbygning og nedbrydning af celler. Yogaens vekslen mellem spænding og afslapning af musklerne sikrer en konstant strøm af væsker ud i alle kroppens dele.
Yoga lærer os at mærke efter, om vi har ubalancer i kroppen og i følelseslivet, og yoga lærer os noget om, hvordan vi kan forholde os til sådanne ubalancer. En ubalance er kroppens eget sprog, der fortæller, at noget er galt.
Åndedrættet spiller en meget vigtig rolle i yoga. Livsenergien i kroppen kalder man indenfor yoga for Prana (sanskrit). Åndedrættet er forbundet med Prana. Man kan sige, at det som påvirker Pranaen mest, er åndedrættet, fordi åndedrættet netop transporterer Prana. Måden Prana løber på i kroppen, er meget kompleks yoga-anatomi, som jeg ikke kan redegøre for. Men igennem åndedrætsøvelser/Pranayamas, kan vi lære at dirigere åndedrættet og dermed Pranaen, og det kan have en meget harmoniserende virkning både på sindet og på den fysiske krop.

Luk


yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga V. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

 

Center for Terapi og Selvudvikling - Kristine Kusk Mikkelsen - Skolestræde 7, Stuen, 8900 Randers C - kristinemikkelsen@hotmail.com - 22 54 76 15 - Privatlivspolitik