Yoga | Uddannelse| Samtaleterapi | Psykoterapi | Selvudvikling | Parterapi | Grupper | Meditation | Kunstterapi | KropsterapiYoga-workshops 2022 - i Randers C
300 kr. for 3 timer

For tilmelding send en mail til kristinemikkelsen@hotmail.com

v. Kristine Mikkelsen, Mai Klemmensen og Pernille Lovise Madsen
Ud over de normale ugentlige hold, tilbyder vi enkeltstående workshops og ”miniforløb” for dig, der ikke har mulighed for at deltage hver uge, men alligevel elsker et godt yoga-input.

Tilmelding: Kontakt mig/Kristine på kristinemikkelsen@hotmail.com og oplys hvilken workshop du ønsker (se nedenfor), samt oplys navn, telefonnummer og e-mail. Så bliver du skrevet på listen. Ca. en uge inden workshoppen modtager du en reminder-e-mail, hvori der også står oplysninger omkring betaling.

Pris: Alle workshops varer 3 timer og koster 300 kr. pr. gang.

Yoga WORKSHOPS – 2022
I første halvdel af 2022 har du mulighed for at deltage i følgende workshops enten ved Mai, Pernille og/eller Kristine.


APRIL:

FORDYBENDE YOGA OG MEDITATION – ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Fredag d. 8. april 2022
Kl. 9.00-12.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


MAJ:


YOGA FORDYBELSE  – ledige pladser
v. Mai Klemmensen
Mandag d. 9. maj 2022
Kl. 16.00-19.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


CHAKRA YOGA OG MEDITATION
– ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Torsdag d. 12. maj 2022
Kl. 16.00-19.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her


JUNI:


VINYASA SLOW FLOW OG MEDITATION – ledige pladser
v. Kristine Mikkelsen
Tirsdag d. 21. juni 2022
Kl. 16.00-19.00
3 timer – 300 kr.
Læs mere her

 

Det handler med yoga om at skabe balance mellem krop og sind, ved at forene vores sande, indre kerne med hvad man kunne kalde den universelle livskraft. Yoga er således et komplet system for fysisk, mental og åndelig træning...
Yoga-systemet stammer oprindeligt fra Indien og menes at gå mere end 2500 år tilbage. Yoga forandret sig og udviklet sig meget fra dengang og frem til i dag, og det var især fra 1960'erne og frem, at yoga for alvor blev populært i den vestlige verden. Der findes i dag mange forskellige former for yoga, men når man taler om Klassisk Hatha Yoga forholder man sig i vidt omfang til en meget gammel tradition.
Når vi taler om yoga, refererer vi primært til en række af fysiske stillinger (sanskrit: ”Asanas”), men i virkeligheden er yoga meget mere end bare et system for den fysiske krop. Yoga er en videnskab om livet - de fysiske stillinger er bare et skridt på vejen. Det er også en misforståelse at yoga er en religion. Den lægger sig heller ikke op af nogen bestemt religion. Yoga er først og fremmest en praktisk fysisk, mental og åndelig disciplin, som starter med personlig udvikling, og som kan udvikle sig til åndelig/spirituel indsigt. Yoga er et værktøj, som giver os mulighed for at udforske vores egen menneskelige natur. For at få noget ud af yoga behøver du altså ikke tro på andet end muligheden for, at du gennem yogatræning kan transformere og forandre dig selv, i retning af at realisere dit fulde potentiale og komme i kontakt med din sande indre kerne, din oprindelige natur, din kosmiske bevidsthed eller dit højere selv (kært barn har mange navne!!).
Yoga lærer os den meget vigtige lektie; at lytte indad til kroppens budskaber. Dyrker man regelmæssigt yoga, opretholder kroppen helt naturligt en fysiologisk balance gennem opbygning og nedbrydning af celler. Yogaens vekslen mellem spænding og afslapning af musklerne sikrer en konstant strøm af væsker ud i alle kroppens dele.
Yoga lærer os at mærke efter, om vi har ubalancer i kroppen og i følelseslivet, og yoga lærer os noget om, hvordan vi kan forholde os til sådanne ubalancer. En ubalance er kroppens eget sprog, der fortæller, at noget er galt.
Åndedrættet spiller en meget vigtig rolle i yoga. Livsenergien i kroppen kalder man indenfor yoga for Prana (sanskrit). Åndedrættet er forbundet med Prana. Man kan sige, at det som påvirker Pranaen mest, er åndedrættet, fordi åndedrættet netop transporterer Prana. Måden Prana løber på i kroppen, er meget kompleks yoga-anatomi, som jeg ikke kan redegøre for. Men igennem åndedrætsøvelser/Pranayamas, kan vi lære at dirigere åndedrættet og dermed Pranaen, og det kan have en meget harmoniserende virkning både på sindet og på den fysiske krop.

Luk

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga V. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Yoga v. Kristine Mikkelsen

 

- Center for Terapi og Selvudvikling - Kristine Kusk Mikkelsen - Skolestræde 7, Stuen, 8900 Randers C -
- kristinemikkelsen@hotmail.com - 22 54 76 15 - Privatlivspolitik -