Samtaleterapi | Psykoterapi | Selvudvikling | Parterapi | Yoga | Meditation | Kunstterapi | Kropsterapi

tr>
<

Meditationsgruppe
Guidede meditationer og energiøvelser.
2½ time pr. gang inkl. pause - 1 gang om måneden.
Fredage fra kl. 9.30-12.00
Datoer: ikke fastlagt endnu
Forløb over 4 gange for 1000 kr. (svarer til 250 kr pr. gang).
Max 4 deltagere.

(Inkl. papirmateriale med øvelsesvejledninger)
.

Meditationsgruppe
Gruppen er for dig, der, der gerne vil lære at meditere, og som gerne vil lære dig selv dybere at kende. Jeg vil introducere til enkle meditationer og bevidsthedsøvelser, med henblik på indre healing og med henblik på at du kan etablere en meditationspraksis derhjemme.
Jeg vil introducere dig til energisystemets opbygning chakraerne (energicentre), energistrømme og energipunkter. Jeg trækker både på meditationer fra yoga-traditionen, og på de meditationer og energiøvelser, der udgik fra den irske selvudviklingslærer Bob Moore. Bob Moore forskede i energi, energiens naturlige kredsløb og konsekvenserne af blokeringer heraf. Ud fra sine iagttagelser og indsigter udviklede han en meditationspraksis tilpasset den vestlige psykologi.
Meditation er (ligesom yoga) en vej til afspænding, fordybelse, healing og centrering. Meditation kan virke energigivende og oplysende i forhold til at skabe kontakt med dig selv på et dybere plan. Meditation kan nedsætte dit stressniveau og hjælpe dig til at få kontakt med din krop og dine følelser. Vi træner din evne til at være mindful/nærværende med en ikke dømmende holdning. Vi skaber kontakt med kroppen og kroppens energi med henblik på at genskabe din balance mellem tanker (hoved) og følelser (krop) og dermed skabe kontakt med den vitalitet, styrke og kreativitet, som har basis i din krops naturlige energiflow.

Guidede meditationer og energiøvelser.
2½ time pr. gang inkl. pause - 1 gang om måneden.
Fredage fra kl. 9.30-12.00
Datoer: ikke fatlagt endnu - kontakt mig, hvis du er interesseret.
Forløb over 4 gange for 1000 kr. (svarer til 250 kr pr. gang).
Max 4 deltagere.
(Gruppen fortsætter i tilfælde af tilstrækkelig tilslutning).
(Inkl. papirmateriale med øvelsesvejledninger).


Maleri Kristine Mikkelsen

Center for Terapi og Selvudvikling - Kristine Kusk Mikkelsen - Skolestræde 7, Stuen, 8900 Randers C - kristinemikkelsen@hotmail.com - 22 54 76 15 - Privatlivspolitik